(video) A încurcat pedalele? Momentul când o tânără şoferiţă bagă sub roţi un pieton pe bd. Ştefan cel Mare

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

În dimineaţa zilei de ieri, traficul s-a desfăşurat cu dificultate din cauza unui accident cu implicarea unui pieton, pe trecerea dedicată pietonilor de lângă PMAN, chiar lângă monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. Seara târziu un şofer a publicat imagini care arată cum s-a întâmplat totul.

Conform informaţiilor oficiale, un bărbat de 49 de ani a ajuns la spital după ce a fost călcat de o maşină în jurul orei 10:20. La fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de model Renault era condus de o șoferiță de 21 ani.

Imaginile video arată că pietonul se grăbea să treacă strada, iar tânăra fie nu l-a observat, fie a încurcat pedalele. În scurt timp mai mulți oameni s-au adunat să ridice mașina pentru a salva bărbatul.

VIDEO: facebook.com/vasile.brasovschi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata