(video) A trecut aşa prin faţa sediului MAI şi nimic nu s-a întâmplat. Abia acum poliţia caută şoferul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţia se repetă din nou. Un alt şofer i-a permis pasagerei sale să-şi facă de cap prin fereastra maşinii, pe artera principală a capitalei, trecând fără nicio sfială prin faţa mai multor sedii ale instituțiilor de stat, inclusiv cel al MAI.

Imaginile video care datează din noaptea zilei de 5 octombrie şi care au surprins distracţia au fost publicate în spaţiul online de curând. Le-au văzut şi cei de la INSP, care au reacţionat în felul următor:

„Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza unei secvențe video apărută pe o rețea de socializare, unde pasagera unui automobil iese pe geamul lateral, în mers, punându-și viața în pericol.

A fost pornită o cauză contravențională și, ca urmare a măsurilor ce se impun, va fi identificat conducătorul auto pentru a fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

INSP îsi exprimă deschiderea și cooperarea cu șoferii fideli și exemplari pentru atragerea la răspundere a conducătorilor ce pun în pericol viața și sănătatea celor din jur.”

VIDEO: facebook.com/vladimir.botezat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/