(video) A venit timpul să-şi facă un cadou personal pentru că destule a dat picilor? Moş Crăciun şi-a comandat o maşină de la Bentley

Bentley prezintă un nou şi unic sedan Flying Spur cu motor V8, care a fost creat şi personalizat la comanda lui Moş Crăciun de către divizia Mulliner. Se numeşte Reindeer Eight cu referire la numărul de cilindri ai motorului, dar şi la cei opt reni care de obicei îi trag sania.

Cu maşina se planifică a rula pe o distanţă de 65 de milioane de kilometri până la sfârşitul anului curent.

La exterior acest Flying Spur este vopsit într-o culoare roşie Cricket Bauble cu efect de adâncime. Aceasta este făcută pe baza culorii Cricket Ball, una din cele 62 disponibile în paleta Extended Range. Pentru contrast se foloseşte o livrea cu un gradient geometric, aplicată pe părţile laterale ale caroseriei, jante aurii de 22 de inci (în anvelope All Season), alături de alte câteva accente în aceeaşi nuanţă.

Cel mai interesant este că în locul “B”-ului cu aripi din zona care desparte grila de radiator şi capota, Bentley a imprimat 3D, după care a vopsit în culoare aurie mascota unui ren. Apropo, este prezent şi un Styling Specification care include mai multe elemente din fibră de carbon pe câteva părţi ale caroseriei, însă acestea sunt vopsite cu un strat de vopsea aurie.

Habitaclul are o tapiţerie în aceeași culoare văzută la exterior, iar pentru contrast se folosesc cusături aurii personalizate. Scaunul şoferului are brodat manual numele Moşului, iar cel din dreapta sa numele soţiei. Un alt contrast este asigurat de aplicaţiile negre lucioase de pe planşa de bord, consola centrală şi uşi. Pe unele dintre ele s-au desenat câteva peisaje de la Polul Nord care fac referire la sezonul rece şi sărbătorile de iarnă.

Iar sistemul multimedia include un meniu, în navigație, în care există o listă cu copiii ascultători şi neascultători, dar și adresele lor, astfel încât Moșul să nu fie confuz când va începe distribuirea de cadouri.

Ţinem doar să amintim că sub capotă o asemenea maşină are un motor V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare twin-scroll, care produce 550 CP şi 770 Nm de cuplu. Poate face 0-100 km/h în 4.1 secunde şi poate rula cu maxim 318 km/h!

Sincer vorbind, automobilul are și menirea de a arăta posibilitățile de personalizare ale diviziei Mulliner. Cu sau fără o astfel de mascotă, la cererea clientului, se poate realiza un sedan similar celui din imagini!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/