(video) Premieră mondială: Noul Bentley Flying Spur a devenit disponibil cu motor V8

Noul Bentley Flying Spur debutează şi cu motor V8! Automobilul de lux este cu 100 de kg mai uşor decât cel cu W12, dar şi mai accesibil ca preţ, deşi acesta nu s-a comunicat public.

Caracteristici cheie:

  • Sub capotă o asemenea maşină are un motor V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare twin-scroll, care produce 550 CP şi 770 Nm de cuplu, disponibil de la sub 2.000 rpm. Face 0-100 km/h în 4.1 secunde şi poate rula cu maxim 318 km/h!
  • Pentru a maximiza economia de combustibil, motorul îşi poate deconecta automat patru din cei opt cilindri în condiții de sarcină ușoară, atunci când cererea de cuplu este de sub 235 Nm și turația motorului este sub 3.000 rpm. Schimbarea este imperceptibilă pentru ocupanți – cu timpi de dezactivare de aproximativ 20 milisecunde (o zecime din timpul necesar pentru a clipi cu ochii). Rezultatul este o economie a consumului de combustibil cu până la 16 la sută comparativ cu un W12, ceea ce înseamnă, de asemenea, o autonomie crescută, un impact mai mic asupra mediului și opriri mai rare în staţiile de alimentare
  • Accelerația rapidă și schimbarea rapidă a treptelor de viteză sunt asigurate de o transmisie cu opt rapoarte şi cu dublu ambreiaj. Schimbul insesizabil se realizează prin preselectarea treptelor următoare înainte de a o părăsi pe cea curentă. Viteza maximă poate fi atinsă în treapta a șasea, a șaptea și a opta fiind rezervate consumului redus de combustibil în timpul croazierei – ideale pentru explorarea orașului sau pentru vizitarea drumurilor care vă duc mai departe. Ce sisteme de tracţiune are deocamdată nu este clar, însă cel mai probabil AWD.
  • Noul model include standard cele mai recente progrese ale grupului motopropulsor și al șasiului precum: suspensie pneumatică adaptivă, sistem de vectorizare a cuplului prin frânare, Drive Dynamics Control și direcție electrică. Clienții pot adăuga tehnologia anti ruliu de 48V (Bentley Dynamic Ride) și un sistem de roţi directoare spate Electronic All-Wheel Steering pentru o agilitate și mai mare.
  • Este disponibil atât în configurații cu patru locuri, cât și în configurații cu cinci locuri pentru pasageri. Bentley Rotating Display din centrul bordului este disponibil și pe noul Flying Spur V8, inclusiv Apple CarPlay, peisaje fotorealiste prin hărți prin satelit și sistem de avertizare prealabilă cu privire la schimbarea condițiilor rutiere sau de trafic prin intermediul serviciului local de informații privind pericolele.
  • Şapte culori sunt disponibile standard pentru caroserie. Clienții pot specifica, de asemenea, maşina în una din cele peste 60 de nuanţe din paleta extinsă, inclusiv din paleta Mulliner sau una personalizată. Un blackline specification vine să facă toate elementele cromate negre, inclusiv mascota Flying B. Caracteristicile exterioare standard mai includ un set de jante din aliaj vopsit de 20 inci şi cu 10 spițe, o insignă V8 pe aripi și terminaţii de eşapament duble.
  • În habitaclu, scaunele extrem de confortabile pot fi selectate în una din cinci culori. Adiţional, opțiunea Colour Specification deschide alte 10 culori și două configurații dublu ton. Inserţii din lemn de nuc Crown Cut Walnut, care utilizează un proces de tăiere dreaptă pentru a oferi un finisaj contemporan, se oferă standard. Există alte șapte specii de furnir la alegere, inclusiv în combinaţii duble, plus un finisaj tehnic din fibră de carbon lucioasă.

Toate maşinile Flying Spur sunt produse la casa Bentley din Crewe, Marea Britanie – prima fabrică din lume, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, pentru producția de mașini de lux. Comenzile sunt deja procesate pentru noul Flying Spur V8, iar primele livrări vor avea loc înainte de sfârșitul anului 2020 în Marea Britanie și Europa.

https://autoblog.md/foto-bentley-a-creat-pentru-flying-spur-un-pachet-de-elemente-din-fibra-de-carbon-testate-foarte-meticulos/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/