(video) Accident bizar în sectorul Ciocana. O mașină a rupt trei arbori

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Multiple accidente în capitală și în afară se înregistrează astăzi. Fie cauza este încălcarea RCR, fie neatenția, fie mulți șoferi încă nu știu cum să conducă în siguranță în funcție de condițiile meteo.

În jurul orei 10:00 s-a înregistrat informația despre un accident produs pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Imagini de la fața locului arată doar un automobil, însă în realitate a implicat două. S-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime.

Aflăm din datele Poliției Capitalei că un BMW s-a ciocnit cumva cu o Dacia care se deplasa din sens opus, deși bulevardul are sensuri despărțite de o alee și o fâșii verzi. În urma contactului, din inerție Dacia a intrat pe gazon, acolo unde a rupt trei arbori.

BMW-ul era condus de o șoferiță de 43 de ani. Dacia de un bărbat de 52 de ani. Circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

Accident Ciocana 13 iunie
FOTO: t.me/vtememd

Amintim despre pericolul acvaplanării în contextul precipitațiilor prin care se adună multă apă pe carosabile. Respectați regimul de viteză, care trebuie să fie unul adaptat, evitând demarajele bruște!

Vezi și: (video) Accident matinal grav pe bulevardul Dacia. Un șofer a decedat pe loc

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise