(video) Accident cu o maşină răsturnată lângă Cojuşna. O persoană a fost rănită

Un accident de circulaţie cu implicarea a două automobile s-a întâmplat în această dimineaţă pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de localitatea Cojuşna. La faţa locului a fost necesară intervenţia poliţiei, unei ambulanţe, dar şi a unui autovehicul cu platformă de evacuare.

Unul din cele două autoturisme s-a răsturnat cu roţile în sus la marginea carosabilului, în timp ce al doilea s-a oprit în decor la câţiva metri, fiind avariat destul de puternic în partea posterioară.

https://www.facebook.com/victor.barbos/videos/2963343207111266/

Iată şi detaliile care ne-au fost comunicate de poliţie:

La ora 7:30 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 de un trecător care a comunicat că pe traseul Chișinău-Strășeni, în apropiere de localitatea Cojușna, a avut loc accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pe traseul R-1, km 12+300 m, un automobil de marcă Dacia, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 34 ani, nu a respectat distanța regulamentară şi a lovit din spate un Opel condus de un bărbat în vârstă de 57 ani.

În urma impactului, șoferul automobilului Opel s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Raional Strășeni pentru acordarea ajutorului medical. Cazul se investighează pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/