(video) Accident cu patru automobile pe strada Ion Creangă. Deocamdată nu se ştie cine e vinovat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident în lanţ a făcut o perioadă de timp circulația dificilă pe un sens al străzii Ion Creangă proaspăt renovate. Acesta a fost înregistrat printr-un apel la 112 la ora 10:45.

Implicate au fost în total patru automobile de marcă Mitsubishi, Honda şi Toyota. Acestea s-au lovit între ele în preajma intersecției Ion Creangă – Eugen Coca. Din fericire nimeni nu a avut de suferit nici cel mai mic traumatism, însă ultimele două maşini din coloană au fost serios avariate.

A fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor şi care dintre șoferi se face vinovat.

VIDEO: facebook.com/Vasile Andreevici

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/