(video) Accident cu patru maşini pe traseul R1, una dintre care a ars complet. Patru persoane au avut de suferit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În timp ce unii au sărbătorit hramul în diverse localități din ţară, alţii au avut parte de suferinţe pe drumurile naţionale. Încă un accident grav a avut loc în weekend, în după amiaza zilei de sâmbătă. Pe traseul R1, între localităţile Sipoteni şi Bahmut din raionul Călăraşi, s-a produs un accident rutier cu implicarea a patru automobile.

VIDEO: facebook.com/max.ton.77964, facebook.com/FusionLuck

Ca urmare a examinării la fața locului, preliminar, s-a constatat că o tânără şoferiţă de 30 de ani, care conducea un Mercedes-Benz din direcția mun. Chișinău spre or. Ungheni, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă a ieşit pe contrasens şi a lovit lateral un VW T4 cu un bărbat de 53 de ani la volan, care se deplasa regulamentar.

După acest contact, Mercedes-ul a fost proiectat într-o Dacia Lodgy care, cu un tânăr de 27 de ani la volan, se deplasa regulamentar în spatele VW T4. După acest al doilea contact, automobilul marca Dacia s-a oprit pe partea dreapta a drumului, unde a fost lovit frontal de o Skoda Felicia cu un tânăr de 28 de ani la volan, care ţinea o cale precum şoferiţa, dar pentru a evita impactul cu VW-ul aflat în centrul drumului a ieșit pe contrasens fără să vadă obstacolul care se afla acolo.

În urma accidentului rutier au fost transportate la spital patru persoane: şoferul din Skoda şi trei pasageri de 37, 35 şi 10 ani din Dacia. Nimeni dintre conducătorii auto nu fuseseră în stare de ebrietate.

Automobilul Skoda Felicia a luat foc după accident şi a ars complet. Alte circumstanțe se stabilesc, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IGP, Mariana Beţivu.

Cmentariile sunt închise