(video/update) Accident frontal cu un deces şi cu semne de întrebare. Ambii şoferi şi-au dorit să evite impactul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) În cadrul cercetărilor s-a stabilit că automobilul Citroen ar fi fost răpit pe parcursul zilei de ieri de pe teritoriul unui SRL din satul Nicoreni, raionul Drochia.


O persoană a decedat și alte trei au fost traumatizate într-un accident rutier produs în după amiaza zilei de ieri, pe traseul R7, în apropierea localității Chetrosu din raionul Drochia. Acesta a fost înregistrat prin apel la 112 la ora 15:47, implicate fiind un Citroen şi un VW Polo.

Conform datelor Inspectoratului General al Poliţiei, preliminar, la fața locului s-a constatat că un tânăr de 30 de ani, locuitor al satului Chetrosu, conducea VW-ul din direcția satului Zgurița spre satul Chetrosu, având ca pasager un tânăr de 25 de ani. La un moment dat a observat un Citroen condus de un bărbat de 38 de ani din Soroca, care s-ar fi deplasat haotic pe contrasens, din direcția s. Chetrosu spre s. Zgurița.

Pentru a evita impactul, șoferul Volkswagen-ului ar fi virat brusc spre stânga, conform direcției de deplasare, însă în același moment conducătorul Citroen-ului ar fi îndreptat volanul spre dreapta sa, direcția de deplasare a acestuia, în rezultat autovehiculele tamponându-se frontal.

În urma accidentului rutier, conducătorul Citroen-ului a fost transportat la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale, iar pasagerul acestuia, un bărbat de 46 de ani, a decedat la fața locului. Totodată, şi persoanele din VW au fost duse la acelaşi spital.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală! Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IGP, Mariana Beţivu.

Cmentariile sunt închise