(video) Accident grav aseară lângă Bălți. Două automobile, implicate involuntar într-un accident dintre altele două

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!


Inspectoratul de Poliție Fălești a fost alarmat aseară, în jurul orei 20:15, despre producerea unui accident frontal pe traseul R-16, în satul Răuțel, care e vecin cu orașul Bălți. Un bărbat de 53 de ani din Bălți, care conducea un Ravon Nexia, s-a angajat într-o depășire ilegală pe contrasens și a intrat frontal într-un BMW. La volanul acestuia din urmă se afla un tânăr de 24 de ani, locuitor al satului Răuțel, care se deplasa regulamentar.

În urma acestei coliziuni, automobilul Ravon Nexia a lovit lateral și un VAZ 2107 condus de un bărbat de 55 de ani, originar din Bălți. După asta, o Toyota Corolla condusă de un bărbat de 55 de ani din satul Ustia (raionul Glodeni) s-a tamponat în BMW.

Drept rezultat, tânărul din BMW a fost transportat la Spitalul Municipal Bălți cu o fractură la degetul mic de la piciorul stâng, iar bărbatul din Ravon Nexia a suferit o contuzie a țesuturilor moi în regiunea toracică. Informațiile ne-au fost confirmate de ofițerul de presă al IP Fălești, Eugenia Molceanov.

Atenție, cuvinte necenzurate!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise