(video/update) Accident grav cu implicarea unei ambulanțe în centrul capitalei, chiar lângă MAI, soldat cu patru victime

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3)

Detalii despre gravul accident produs în centrul capitaleiIMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă…

Publicată de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească pe Vineri, 2 februarie 2024

(update #2)


(update #1) Accidentul cu ambulanță a fost înregistrat la ora 11:05. Ambele autovehicule au fost proiectate în piloni electrici. În urma accidentelor au avut de suferit doi angajați din personalul medical, alături de șoferul din Dacia și pasagerul său. Toate patru persoane au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale.

Poliția Capitalei afirmă că ambulanța se deplasa cu girofarul și semnalul sonor conectat, având la bord un pacient. Pe caz a fost inițiată o anchetă.


Unul dintre misterele care rămân nedezlegate este: cum în 2024 se mai pot întâmpla accidente chiar în centrul capitalei Republicii Moldova, un loc în care toată lumea trebuie să meargă liniștit? Oare o limitare a vitezei de circulație la 30 km/h va rezolva problema? Până se vor găsi răspunsuri nu ne rămâne decât să ne mirăm de situații de genul.

Ceea ce vedeți în imagini s-a întâmplat de curând în intersecția Ștefan cel Mare – Vasile Alecsandri. Din informațiile martorilor, șoferul din Dacia a rămas blocat. Deocamdată nu e clar dacă ambulanța avea incluse girofarul și sirena.

Mai devreme, în jurul orei 8:00, un alt accident s-a produs în intersecția străzilor Sfatul Țării și Ștefan cel Mare. Deși a implicat două autoturisme, poliția a fost solicitată să intervină.

Într-un contact au ajuns o Skoda cu un bărbat de 32 de ani la volan și un FIAT cu o șoferiță de 38 de ani. Ambii au avut nevoie de ajutor medical, dar au refuzat să meargă la spital.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise