(video) Momentul accidentului cu ambulanță din centrul Chișinăului, produs azi înainte de ora amiezii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În mod operativ, în spațiul online a apărut momentul accidentului cu ambulanță din centrul Chișinăului, înregistrat la ora 11. Acesta s-a produs chiar în fața camerei de bord care l-a înregistrat și arată în cel mai posibil mod circumstanțele care au dus la cele întâmplate.

Amintim că potrivit informațiilor Poliției Capitalei, s-a stabilit că ambulanța se deplasa cu girofarul și semnalul sonor conectat, având la bord un pacient. În urma accidentului au avut de suferit patru persoane, câte două din fiecare vehicul.

VIDEO: facebook.com/malenchi.sergiu

Mai amintim că, potrivit RCR, în cazul în care se execută misiuni urgente de serviciu, conducătorii vehiculelor cu regim prioritar de circulaţie pot profita de prioritate doar atunci când s-au asigurat că li se cedează trecerea.

De asemenea, la apropierea vehiculului la care este pus în funcţiune dispozitivul cu lumină albastră giratorie sau fulger şi semnalul sonor special, conducătorii altor vehicule trebuie să asigure deplasarea nestânjenită a acestuia, indiferent de direcţia lui de deplasare, inclusiv să elibereze banda pe care se deplasează vehiculul cu regim de circulație prioritară, poziționându-se cât mai aproape de bordură, pe acostament sau chiar, în caz de necesitate, să oprească. 

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise