(foto) Mercedes-AMG continuă să aniverseze. Patru modele din clasa compactă se aleg cu pachetul Edition 55

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După modelul bazat pe G-Class, versiunile Edition 55 sunt acum disponibile pentru clasa compactă şi anume modelele A 35 4MATIC, A 35 4MATIC Sedan, CLA 35 4MATIC și CLA 35 4MATIC Shooting Brake. Folia exclusivă în designul emblemei AMG este o reamintire a istoriei mărcii de mașini sport și de performanță. 

Modelele aniversare pot fi comandate începând de astăzi într-un număr nelimitat, însă doar până în noiembrie 2022.

Caracteristici cheie:

  • Modelele aniversare se caracterizează prin dotarea lor luxoasă. La prima vedere, complexul pachet aerodinamic AMG generează atenția. Include un șorț frontal cu splitter mărit și aripioare suplimentare, o aripă spate AMG, aplicaţii laterale pe praguri și un difuzor Blade, toate în negru lucios. Toate elementele au fost testate în tunel eolian şi nu sunt puse doar de frumuseţe.
  • Mai dispun de pachetele AMG Night Package şi AMG Night package II, care fac o serie de elemente exterioare negre lucioase. Terminaţiile de eşapament sunt din crom negru, iar geamurile posterioare termoizolante au o tentă închisă. Lamele grilei radiatorului specifice AMG și insignele de pe hayon şi aripi sunt la fel în negru lucios.
  • Toate maşinile pot fi vopsite doar în cosmos black metallic sau digital white metallic. Schema de culori a vopselei de pe ambele părți ale vehiculului, cu emblema tradițională AMG și rombul AMG, variază de la gri la transparent pentru a se potrivi. Jantele din aliaj ușor AMG de 19 inci, cu mai multe spițe, vopsite în titanium grey mat și cu o flanșă lucioasă, oferă un contrast interesant. Buşonul original al rezervorului de carburant este finisat într-un silver chrome şi inscripţionat AMG.
  • Interiorul este caracterizat de contrastul dintre negru și roșu. Scaunele AMG Performance sunt tapițate cu piele clasică roșie/neagră în două tonuri. Volanul AMG Performance din microfibră DINAMICA are insignă Edition 55 și marcaj negru la ora 12. Pragurile interioare AMG sunt iluminate în culoare roşie, iar covorașele AMG negre din velur de înaltă calitate, au cusături contrastante roșii și inscripții Edition 55 țesute în roșu. Alte ornamente AMG sunt din aluminiu periat în designul întunecat specific ediţiei, cu accente în negru/roșu și logoul AMG.
  • Împreună cu acest pachet de dotări atractiv, clienţii vor mai primi o husă exterioară neagră personalizată AMG Indoor Car Cover, cu sigla AMG de culoare argintie la înălțimea marginii superioare a parbrizului. E respirabilă, din țesătură din fibră sintetică rezistentă la rupere și țesătură interioară antistatică din flanel.

Modelele speciale exclusive pot fi comandate imediat cu pachetul de echipamente Edition 55 la un cost suplimentar de doar 12.614 euro (preţ german cu TVA).

Cmentariile sunt închise