(video) Accident grav cu victime pe traseul Chişinău-Hînceşti din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La fel în dimineața ploioasă a zilei de astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au fost sesizați despre producerea câtorva accidente pe traseul Hîncești-Chișinău. Două au avut loc în apropiere de localitatea Buțeni din raionul Hîncești.

Într-un caz, un tânăr de 20 de ani, locuitor al raionului Leova, a pierdut controlul volanului unui BMW din cauza condițiilor meteo nefavorabile și s-a tamponat cu un alt autoturism marca Nissan, condus de un bărbat de 37 de ani, originar din Ucraina, care avea drept pasageri membrii familiei sale, o femeie de 36 de ani și doi copii de 2 și 5 ani, toţi fiind transportați la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Totodată și o pasageră din BMW, o tânără 18 ani, locuitoare a raionului Leova, a fost transportată la Spitalul Raional Hîncești pentru a primi ajutor medical. Nimeni din cei doi şoferi nu era în stare de ebrietate. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier, ne-a declarat ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Vicol Cristina.

VIDEO: Serghei, martor ocular

La mică distanţă de locaţia de mai sus, în serpentinele de la intrarea în raionul Hînceşti, un Ford a derapat şi a ajuns într-un şanţ de pe acostament.

Acelaşi martor ocular, care a înregistrat imaginile video, afirmă că a mai văzut un accident cu implicarea unui TIR şi a unui crossover.

A mai derapat o Toyota pe traseul Lăpușna-Hîncești. În toate aceste ultime trei cazuri nu am putut afla deocamdată dacă s-au înregistrat careva victime.

Cmentariile sunt închise