(video/update) Camionul implicat în accidentul din Lipcani a intrat în patru maşini. Trei persoane sunt la spital

(update 12:42) Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Briceni, Svetlana Colesnic-Talpă, ne-a comunicat prime detalii despre cele întâmplate. Totul a avut loc în jurul orei 10:20, în oraşul Lipcani, acolo unde un camionagiu în vârstă de 55 de ani, care conducea un cap tractor marca Volvo, la care era ataşat o semiremorcă cu aproximativ 20 de tone de pietriş, i-a pierdut controlul din cauza unei defecţiuni tehnice.

Drept rezultat, maşinăria de mare tonaj a lovit patru automobile care erau parcate pe acostament. În urma accidentului doi conducători auto s-au ales cu leziuni corporale, dar şi un pasager din automobilul Nissan Primera, o persoană de gen feminin în vârstă de 53 de ani.

La moment se petrec măsuri speciale si acţiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor celor produse.

https://www.facebook.com/ana.tcaci.779/videos/1452411568481970/

(ştire iniţială, 11:18) Accident grav în raionul Briceni. Un camion a intrat dur în mai multe automobile

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineaţă în localitatea Lipcani din raionul Briceni. Din primele informaţii neoficiale se cunoaşte că şoferul unui camion fie i-a pierdut controlul, fie i-au cedat frânele, ulterior intrând în mai multe automobile.

Există un număr necunoscut exact de victime. La faţa locului au intervenit echipaje de poliţie, de salvare, dar şi pompieri care spală carosabilul.

Mai multe detalii poliţia nu ne-a putut oferi la moment. Revenim cu o actualizare.

https://www.facebook.com/100001266069716/videos/3619361884782645/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/