(video) Urmărire prin Ialoveni și la intrarea în Chișinău. Un Renault Kadjar, dificil de oprit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) A fost o urmărire cu finalitate!


Mai mulți șoferi au surprins astăzi video o urmărire realizată de cel puțin șase echipaje de poliție. Nu se cunoaște de unde a început, însă prima filmare arată strada centrală din Ialoveni. Ulterior acțiunea s-a desfășurat pe șoseaua Hîncești și a continuat în zona cartierului Schinoasa din capitală.

Urmărire Renault Kadjar
Urmărire Renault Kadjar

Repede, un Renault Kadjar nu a putut nicicum fi oprit. Vedem cum șoferu-i generează mai multe situații de accident, iar polițiștii au încercat să se ferească pentru a evita deteriorarea automobilelor de serviciu noi.

INSP ne-a comunicat de la ora amiezii că detalii despre ce s-a întâmplat și cine era urmărit vor fi disponibile în cel mai scurt timp. Distribuim deocamdată imaginile virale.

VIDEO: facebook.com/axell.levitsky, facebook.com/ion.cobzar, t.me/@vv77xx77vv

Vezi și: (video) Urmărire pedestră într-un câmp din raionul Criuleni. Poliția spune ce s-a întâmplat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise