(video) Șoferul urmărit prin Chișinău și Ialoveni a fost prins! Motivul pentru care nu oprise

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iată și detaliile oficiale despre urmărirea desfășurată astăzi prin Chișinău și Ialoveni. Aflăm de la IGP că a implicat cinci echipaje de poliție.

Și șoferul urmărit avea motiv serios de fugă! Se eschiva de oamenii legii căci era condamnat la 15 ani de închisoare!

Totul a început de pe strada Alexei Mateevici din capitală. Acolo niște polițiști care monitorizau circulația au observat cum un Renault Kadjar era condus neuniform.

La somarea de a opri mașina, bărbatul de la volan a accelerat și a creat nenumărate situații de accident în trafic, continuându-și cu viteză excesivă deplasarea și efectuând manevre periculoase, ceea ce a creat și mai multe bănuieli polițiștilor.

Pentru oprirea acestuia au fost implicate cinci echipaje de poliție. După jumătate de oră de goană, timp în care a reușit să ajungă în Ialoveni, după care să se întoarcă în capitală, șoferul urmărit a fost reținut. Acesta are 43 de ani și este originar din Bubuieci.

Bărbatul se eschiva de organele de drept, după ce a fost condamnat pe teritoriul Republicii Moldova la 15 ani de închisoare pentru escrocherie și fals în acte. Acesta a fost condamnat și pe teritoriul României pentru contrabandă!

Detalii despre ce riscă pentru aventurile de azi și dacă mașina i-a fost ridicată la parcarea specială nu au fost anunțate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise