(video) Urmărire pedestră într-un câmp din raionul Criuleni. Poliția spune ce s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva zile, în spaţiul online au devenit virale următoarele imagini. Şi pentru că nu le-am identificat sursa primară, dar nici locaţia, am solicitat poliţiei să ne ofere o mână de ajutor, în paralel cu explicații referitoare la ce s-a întâmplat.

Am putut afla următoarele: Totul s-a întâmplat în ziua de 26 august în zona satului Chetroasa din raionul Criuleni. Un echipaj de poliţie al inspectoratului local a observat triciclul în cauză deplasându-se pe traseul R4, fără numere de înmatriculare şi neuniform, cu o persoană în remorcă. Conducătorul, care avea în timpul condusului un comportament suspect, a ignorat somările polițiștilor de a se opri.

După ce s-a ieşit cu urmărirea de pe traseu într-un câmp, polițiștii au renunțat într-un final la careva acțiuni pentru a nu deteriora unitatea de transport și a nu pune în pericol atât șoferul și pasagerul. Nici o urmărire pedestră nu s-a încununat cu vreun succes. Astfel, persoanele urmărite au putut scăpa şi s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii, la momentul actual, au stabilit locul parcării unității de transport și identitatea conducătorului, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani. Acesta riscă să fie sancționat pentru neîndeplinirea indicației legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul cu amendă de până la 25.000 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de 40-60 de ore, cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la şase luni la un an.

Procesul contravențional pe numele său a fost întocmit şi trimis deja instanței de judecată. Stabilirea unei stări de ebrietate nu a mai fost posibilă când a fost identificat.

Cmentariile sunt închise