(foto) Va putea ţine pasul cu vitezomanii? Poliţia de patrulare rusă se modernizează cu noul Moskvici 3

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Uzina de automobile Moskvici a anunțat startul livrărilor de crossovere de model 3 către poliția rutieră din Rusia. Maşinile vor fi implicate în patrulare. Primele două exemplare au fost trimise către departamentele din regiunea Moscovei și Stavropol.

Primul lot este format în total din 10 maşini, opt dintre care sunt electrice. De noi vehicule în cadrul proiectului pilot vor avea parte şi inspectorii de patrulare din Krasnodar, Kazan, Krasnoyarsk și Moscova. 

Vehiculele sunt echipate cu toate cele necesare: girofar cu difuzoare externe, un sistem specializat de supraveghere video, un sistem de navigație prin satelit GLONASS pentru vehicule speciale, o stație de radio și altele.

Amintim că modelul Moskvici 3 este dotat cu un motor turbo pe benzină de 1.5 litri (150 CP/210 Nm), ce poate fi cuplat la o cutie manuală sau la un CVT. Are tracţiune faţă şi poate atinge maximum 170 km/h.

De cealaltă parte, Moskvici 3e este pus în mişcare de un electromotor cu 193 CP/340 Nm, iar cu o greutate de 1.8 tone şi tracţiune faţă nu atinge mai mult de 140 km/h.

Cmentariile sunt închise