(video) Noul Moskvici 3 – maşina poporului? Costă cât o Toyota RAV4 sau aproape cât un LC Prado

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

“Marca” resuscitată Moskvici a anunţat cât va cere pentru primul “său” model numit 3. Crossoverul costă minimum 1.970.000 de ruble (28.537 de dolari după cursul actual de schimb)!

Preţul este cel maxim recomandat de vânzare cu amănuntul pentru modelul în echipare standard, dotat cu singurul motor de 1.5 litri (150 CP), combinat cu o cutie de viteze manuală în şase trepte şi tracţiune faţă. Echipamentul include șase airbag-uri, ABS, sistem de stabilizare, climatizare, un sistem media cu monitor de 10.25 inchi, o cameră retrovizoare, senzori de parcare spate, cruise control, o trapă, un sistem de acces fără cheie, un buton de pornire a motorului și jante din aliaj de 17 inchi.

Se menţionează că numărul de mașini la dealeri este limitat. Informațiile privind prețurile, echipamentele și caracteristicile tehnice sunt actuale la momentul publicării. Producătorul are dreptul de a face modificări ale echipamentului, designului și caracteristicilor, însă fără a agrava calitatea mașinii.

Şi acum cea mai şocantă informaţie. Preţul unei maşini similare de bază în China, dat fiind faptul că “noul” Moskvici 3 nu este altceva decât un JAC JS4, este de 898.000 de yuani, echivalentul a 13.000 de dolari! Astfel, ruşii vor plăti în plus doar pentru noile embleme, fiind luate în considerare şi alte taxe, dublu decât preţul real al maşinii!

În ţara noastră, de costul exagerat al unui Moskvici 3, îţi poţi procura de exemplu o Toyota RAV4 bine dotată cu motor de 2.0 litri, iar dacă ar mai fi de adăugat câteva mii de dolari se poate orienta deja spre achiziţia unui Land Cruiser Prado în configuraţia de bază!

Primii 11 dealeri Moskvici au fost deja selectaţi în Moscova. Ulterior reţeaua va fi extinsă şi în alte oraşe care au cel puţin un milion de locuitori. Vânzările vor începe până la sfârșitul anului. Planurile de producție anunțate anterior erau de a asambla 600 de exemplare până la început de 2023.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/