(video) Accident grav pe “autostrada” de lângă Ratuş. Un şofer a spulberat două bovine

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal pe traseul R-6 care duce spre Orhei, în preajma satului Ratuş din raionul Criuleni. Un automobilist a lovit mortal două vaci care urmau să traverseze drumul pe o trecere de pietoni dedicată. Poliţia spune că şoferul în vârstă de 35 de ani a avut exces de viteză.

Elena Băetrău, ofiţerul de presă al IP Criuleni, ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat în jurul orei 6:40. Conducătorul din Mazda nu s-a ales cu nicio leziune corporală. Fiind supus testului alcoolscopic nu s-a dovedit că ar fi consumat alcool.

La moment angajații IP Criuleni continuă documentarea cazul dat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe parcursul câtorva ore, pe sensul de circulaţie cu pricina, traficul s-a desfășurat cu dificultate.

VIDEO: facebook.com/Ion Dragoi

Apropo, tot în această dimineață, în intersecția semaforizată de la intrarea în localitatea Ratuş, s-a produs un alt accident minor:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata