(video) Premieră: Noul Opel Grandland GSe – 300 CP şi consum de 1.2 litri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premieră: Opel aduce performanța GSe în segmentul C-SUV. Opel Grandland GSe, noul model dinamic al mărcii din gama electrificată GSe, calcă pe urmele predecesorilor săi Astra GSe și Astra Sports Tourer GSe.

SUV-urile de performanță combină condusul sportiv cu versatilitatea și stilul. Mixul dintre dinamism și tracțiunea integrală electrică exercită o atracție puternică în rândul conducătorilor auto. Autovehiculele de acest tip se regăsesc, de obicei, în segmentul premium, dar SUV-ul electrificat își va face loc în popularul segment C.

Caracteristici cheie:

  • Noul Grandland GSe este făcut pe baza lui Grandland Hybrid4.
    • Acest lucru înseamnă o unitate de propulsie plug-in hybrid, care combină un benzinar turbo de 1.6 litri (patru cilindri) și două motoare electrice – câte unul pe fiecare punte – pentru o putere totală a sistemului de 300 CP şi 520 Nm de cuplu.
    • Sistemul de propulsie plug-in hybrid face din Grandland GSe un vehicul cu tracțiune integrală electrică permanentă, care asigură cele mai bune valori ale accelerației din segment. GSe sprintează de la zero la 100 km/h în doar 6.1 secunde și atinge o viteză maximă de 235 km/h (sau 135 km/h în regim pur electric).
    • Din trenul de rulare face parte şi o baterie litiu-ion de 13.2 kWh, care poate asigura până la 65 de km autonomie electrică în ciclu WLTP.
    • Cutia de viteze este una automată cu opt trepte.
    • Interesant este şi consumul mixt de benzină declarat: 1.2-1.7 litri la 100 km parcurşi (ciclu WLTP).
  • Ca și în cazul fraților săi Astra GSe, reglajele unice ale șasiului și direcției contribuie la plăcerea de a conduce extrem de dinamică oferită de Opel Grandland GSe. 
    • Crossoverul este echipat cu amortizoare McPherson pe puntea din față și suspensie multi-link în partea din spate.
    • Cel mai sportiv SUV oferit de marca Opel folosește arcuri și amortizoare mai ferme cu tehnologia KONI FSD (Frequency Selective Damping). În funcție de situație, tehnologia folosită permite diferite caracteristici de amortizare pentru a îmbunătăți manevrabilitatea și confortul.
    • În acest fel, Grandland GSe reacționează imediat și direct la toate comenzile șoferului și rămâne stabil la frânare, în viraje și la viteze mari pe autostradă, caracteristici tipice pentru modelele Opel.
  • Designul exterior pur și îndrăzneț oferit de Grandland, cu fața specifică a mărcii – Opel Vizor – este pus în valoare de elementele de stil caracteristice gamei GSe: jante din aliaj de 19 inchi inspirate de conceptul Manta GSe, un difuzor posterior unic și logoul GSe pe hayon. Grandland GSe este disponibil opțional cu o capotă neagră.
  • La interior, scaunele frontale certificate AGR și îmbrăcate în Alcantara sunt o dovadă în plus a experienței în domeniul ingineriei scaunelor. Acestea asigură un condus dinamic pentru pilotul și co-pilotul modelului Grandland GSe, ergonomie, precum și un design confortabil. Mai înfrumusețează cabina o serie de cusături contrastante şi elemente decorative.

Preţul maşinii în Germania va depăşi suma de 50.000 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/