in , , ,

(video) Accident în centrul capitalei, după miezul nopţii. Un microbuz s-a răsturnat la câţiva metri după un impact cu un SUV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Am intrat de curând în luna octombrie, a început şi sezonul ploilor, însă un lucru pare că nu se mai schimbă – accidentele de circulaţie care tot continuă să se întâmple în capitală şi prin ţară. Două accidente cu răsturnări de maşini au avut loc în această noapte şi iată detalii despre primul (despre al doilea).

Potrivit informaţiilor care ne-au fost oferite de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, accidentul în cauză a fost înregistrat la ora 00:25, având loc la intersecţia străzilor M. Kogălniceanu şi V. Alecsandri. Implicate au fost un SUV de marcă BMW, condus de un şofer în vârstă de 39 de ani, dar şi un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, condus de un şofer în vârstă de 55 de ani.

În rezultatul coliziunii, conducătorul microbuzului i-a pierdut controlul şi acesta s-a răsturnat la o distanţă de tocmai câţiva metri. Cu traumatisme ușoare s-a ales șoferul BMW-ului.

Poliţia urmează să stabilească cine se face vinovat de accident. Acea persoană riscă o sancțiune sub forma de amendă în mărime de 1.500 lei și 6 puncte de penalizare.

Gepostet von Mihail Bagas am Dienstag, 6. Oktober 2020

Gepostet von Mihail Bagas am Dienstag, 6. Oktober 2020

Gepostet von Serghei Volosenco am Dienstag, 6. Oktober 2020
FOTO: facebook.com/cristina.stropsa.1

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?