in , , ,

(video) Accident rutier la intrarea în Durleşti. O maşină s-a răsturnat şi a ajuns exact pe trotuar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Al doilea accident rutier care a rezultat cu o răsturnare, după cel din centrul capitalei, a avut loc la intrarea în localitatea Durleşti din suburbia capitalei. Acesta s-a întâmplat practic la miezul nopţii, la ora 23:55.

Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că în această situaţie a fost implicat un singur automobil, de marcă Dodge, dar nu două sau trei maşini după cum există deja unele informaţii în presă.

Şoferul nu s-a isprăvit cu direcţia şi a tamponat un obstacol, iar drept rezultat maşina s-a răsturnat pe una dintre părţile laterale, exact pe trotuar. Din fericire nici conducătorul şi nici altcineva nu a avut de suferit.

Atenţie, în unele clipuri pot exista cuvinte necenzurate!

Gepostet von Drangoi Constantin am Dienstag, 6. Oktober 2020

Авария В. Лупу

Gepostet von Дмитрий Степченко am Dienstag, 6. Oktober 2020

Тудор Владимиреску

Gepostet von Оксанка Грабко am Dienstag, 6. Oktober 2020

Apare întrebarea : cine e urmatorul?undeva in Durlești

Gepostet von Martor Ocular am Dienstag, 6. Oktober 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?