Predicția lui Elon Musk s-a adeverit! Toyota Corolla a fost detronată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Predicția lui Elon Musk s-a adeverit! Acum doi ani, omul de afaceri a declarat că Tesla Model Y va lua de la Toyota Corolla titlul de cea mai populară maşină din lume. Şi iată că s-a întâmplat!

Cele mai recente statistici de la JATO Dynamics spun că cel mai bine vândut automobil din lume în primul trimestru al anului 2023 a fost Tesla Model Y. Conform estimărilor agenției, 267.200 de maşini au fost vândute în toate țările în primele trei luni ale anului curente. Creșterea este cu 69% față de aceeași perioadă din 2022!

Toyota Corolla, pentru prima dată după mulţi ani consecutivi, a fost detronată pe a doua poziţie, cu un rezultat de 256.400 de unităţi, printre care se numără şi variaţiile sale din China.

Totuşi, următoarele trei locuri în clasamentul mondial sunt ocupate la fel de modele marca Toyota – Hilux (214.700 unități), RAV4/Wildlander (211.000) și Camry (166.200).

Apropo, Tesla Model Y este deocamdată lider şi în Europa, devenind cea mai înmatriculată maşină nouă. Model Y va fi probabil printre cele mai bine vândute cinci produse din Europa la sfârșitul acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/