(video) Accident în centrul Durleştiului. Traficul a fost dat peste cap, iar două persoane au ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această după amiază pe strada centrală a oraşului Durleşti, strada Ştefan Vodă, s-a produs un accident rutier care a dat traficul peste cap o vreme.

Deocamdată nu sunt clare circumstanțele în care a avut loc impactul, din motiv ce anume pe acest tronson (între strada Cişmelelor şi stradela Livezilor/Hîrtoape), unde câmpul vizual este bun şi nu există niciun obstacol care să-l restricționeze, incidente rutiere s-au putut număra pe degete în istorie.

Să se fi întâmplat din cauza unor gropi ocolite (băştinaşii cunosc cel mai bine starea drumului)?

VIDEO: facebook.com/kris.marcu.54

Conform datelor pe care le-am putut obţine de la Poliţia Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 14:59 printr-un apel la 112. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere, iar odată ajuns s-a stabilit că un contact cu partea frontală-stângă a avut loc între o Toyota şi un microbuz Renault Master.

În urma impactului a avut de pătimit un pasager din Renault şi șoferul din Toyota, ambele persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Despre o pretinsă stare de ebrietate a şoferului din Toyota, reieşind din starea sa văzută în imagini, poliţia nu ne-a putut confirma sau infirma nimic.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise