(video) Accident în raionul Căuşeni. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un autocamion

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, în jurul orei 9:00, poliția din Căușeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier între localitățile Opaci și Sălcuța. Un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un VW Polo Cross i-a pierdut controlul într-o curbă şi a derapat pe contrasens. Acolo a intrat în coliziune frontală cu un autocamion DAF, condus de un bărbat de 46 ani.

Şoferul din VW a fost transport la Spitalul Raional Căușeni pentru acordarea ajutorului medical specializat. În paralel camionagiul a fost testat cu aparatul Drager, însă rezultatul a fost negativ. Tânărul urmează a fi la fel testat alcoolscopic la spital.

Cazul va fi documentat de către polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/