(video) Accident misterios pe un drum de ţară din raionul Briceni. Poliţia nu ştie nimic despre el

Urmările unui accident rutier care s-a produs de curând undeva în raionul Briceni, surprins de un şofer şi făcut public pe o reţea de socializare, a devenit în scurt timp viral. Spre uimirea multora incidentul a avut loc pe un drum de ţară!

Nu putem şti care au fost circumstanțele producerii accidentului în cauză, dacă cineva a avut de suferit şi nici cât de mult au fost avariate automobilele, însă din imaginile disponibile putem observa că un Opel Omega stă oprit la margine de drum cu bara de protecţie posterioară desprinsă, cel mai probabil având şi luneta spartă, cel puţin. Imediat lângă stă un automobil BMW poziţionat lateral şi blocând drumul.

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, ne-a comunicat că nu a parvenit niciun apel în legătură cu cele întâmplate și nici nu a fost înregistrat un astfel de caz.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/