(video) Accident nocturn pe șoseaua Muncești. Un tânăr ”intrat în sărbători” a lovit un pilon și o mașină, după care s-a răsturnat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară târziu, la ora 23:20, Poliția Capitalei a fost sesizată despre faptul că pe șoseaua Muncești s-a produs un grav accident rutier. Un tânăr de 29 de ani, conducător al unui Audi, s-a răsturnat pe carosabil cu roțile în sus, dar nu înainte de a lovi un pilon electric, după care un Mercedes-Benz Sprinter parcat.

Și s-a confirmat acum o informație neoficială. Tipul de la volanul Audi era beat. Testat, s-a găsit că avea o concentrație de 0.73 mg/l de alcool în aerul expirat.

Trist este că accidentul în cauză este unul din cele în care nu au de suferit șoferii iresponsabili, ci pasagerii lor. Un bărbat de 41 de ani aflat în sedanul negru s-a adresat după ajutor medical. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise