in , , ,

LOLLOL AngryAngry

(video) Accident pe bd. Ştefan cel Mare. Au intervenit şi pompierii

Un accident rutier s-a produs în circumstanțe deocamdată necunoscute în intersecţia bd. Ştefan cel Mare cu strada Sfatul Ţării. Poliţia a fost alertată despre el la ora 14:30. La faţa locului a fost necesară şi intervenţia pompierilor pentru a spăla carosabilul.

Conform informaţiilor oficiale care ne-au fost furnizate de Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, în accident au fost implicate un VW Jetta condus de un tânăr de 24 de ani şi un Mercedes-Benz Sprinter.

În urma impactului au avut de suferit şi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale un pasager de 37 de ani din microbuz şi o pasageră de 29 de ani din VW. Preliminar se ştie că nu s-au ales cu careva leziuni grave care să le pună în pericol viaţa şi sănătatea.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de cele întâmplate.

VIDEO: facebook.com/mihail.meriacre.9
VIDEO: facebook.com/vitalic.ursachi
VIDEO: facebook.com/stefan.railean.35
VIDEO: facebook.com/sandu.jianu
VIDEO: facebook.com/olesea.druta.56
128103868 3391080064345738 146555924547690591 n
FOTO: facebook.com/victor.stratu.94

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!