(video) Accident în apropiere de Peresecina. Patru oameni la spital din cauza unei remorci de camion care a derapat

Un accident dur a avut loc în această după amiază în apropiere de localitatea Peresecina. Din cauza carosabilului umed, un conducător de camion a scăpat de sub control remorca şi aceasta a derapat, lovind frontal un microbuz. Patru persoane au fost transportate la spital.

Sursă video: Automobilistmd

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:30, pe traseul R-6 Chișinău-Orhei-Bălți, km 33, pe una din serpentine. Poliţiştii au stabilit că un camionagiu în vârstă de 48 de ani, a intrat în curbă și nu a ținut cont de condițiile meteo, fapt care a dus la deraparea remorcii tractate. Această parte a vehiculului a ajuns pe contrasens şi a lovit frontal un Mercedes-Benz Vito condus de un tânăr de 27 de ani.

Traumatisme au avut de suferit anume pasagerii din Vito, patru la număr. Șoferii au mai fost testaţi alcoolscopic, dar rezultatele au fost negative.

La fel, în zonă, din cauza condiţiilor meteo, a mai avut loc un accident cu implicarea a două automobile. În acest caz nimeni nu a avut de suferit, doar autovehiculele fiind avariate.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise