(video) Accident pe o trecere de pietoni cu doi minori pe trotinetă. Şoferul a plecat dorind să evite problemele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Poliţia Capitalei s-a autosesizat pe marginea cazului.


Astăzi, către ora amiezii, o cameră de bord dintr-o maşină oprită lângă trecerea pentru pietoni a surprins momentul unui accident care s-a produs pe banda dreaptă alăturată. Un automobil a lovit doi minori care se deplasau pe o trotinetă. S-a întâmplat pe strada Kiev din sectorul Rîşcani.

Conform deţinătorului imaginilor video, băieţii au plecat rapid spunând că nu îşi doresc probleme, iar conducătorul auto şi-a văzut la fel de drum, semn că şi el şi-a dorit să evite o amendă şi puncte de penalizare.

Internauții se arată nedumeriţi în context că nu se respectă ultimele modificări în RCR în privinţa utilizatorilor de trotinete, care nu recomandă deplasarea în acelaşi timp a două persoane, dar şi fără căşti de protecţie.

Totodată, dacă firma ce le oferă la dispoziție nu permite folosirea vehiculelor de către minori mai mici de 16 ani, întrebări sunt necesare de acordat și părinților, care liber partajează carduri bancare cu copiii lor. Interesant este şi ce căutau pe stradă la acea oră, dacă trebuie să fie, ne gândim noi, la lecţii?…

VIDEO: facebook.com/dan.arpintin

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/