(video) Accident pe strada centrală a oraşului Hînceşti. Un şofer din Chişinău a pierdut controlul unui M4

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

BMW M4 şi-a putut cumpăra, însă abilități de a-l conduce în siguranţă cel mai probabil nu erau incluse în set. Un locuitor al capitalei, în vârstă de 31 de ani, în noaptea de 5 iunie şi-a răsturnat al său automobil sport pe strada Chişinăului din centrul oraşului Hînceşti.

Conform datelor IP Hînceşti, care ne-au fost comunicate de ofițerul superior de presă Vicol Cristina, asupra mașinii s-a pierdut controlul volanului, fapt care a rezultat în coliziunea cu un obstacol şi ulterioara răsturnare.

Șoferul nu fusese beat şi careva persoane, inclusiv el, nu au avut de suferit. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

Între timp în Chişinău:

VIDEO: instagram.com/nascutmd

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/