(video) Accident revoltător în capitală. Momentul când un şofer de microbuz nu vede o femeie şi o loveşte pe trecere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu ştim dacă toţi şoferii de transport public se spală pe ochi atunci când se trezesc. Nu suntem siguri nici de participarea lor în controale medicale înainte de a ieşi pe linie, dacă se mai practică asta.

Respectiv, nici noi nu putem fi siguri, în calitate de pietoni sau pasageri, dacă vom ajunge într-o bună zi să fim implicați într-un accident sau nu. Dar un lucru este ştiut sigur: atenţia şi responsabilitatea ne poate scăpa de multe situaţii neplăcute.

În această dimineaţă, la ora 9:48, în dispeceratul SSTCR a mun. Chișinău a parvenit informația printr-un apel la 112, precum că pe bd. Decebal a fost lovit un pieton. La faţa locului s-a găsit un microbuz Mercedes-Benz Sprinter de pe ruta 103, condus de un șofer de 59 de ani, care a lovit pe trecerea de pietoni o tânără de 27 de ani.

Aceasta a fost preluată şi transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical. Circumstanțele se stabilesc, deşi în această după amiază în spaţiul online a apărut momentul accidentului şi toate acestea sunt mai mult decât clare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/