(video) Accident rutier lângă oraşul Orhei. Un şofer din Ucraina a adormit la volan şi a ieşit pe contrasens

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un grav accident rutier s-a produs, astăzi dimineață, pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți, în apropierea satului Mitoc. Polițiștii din Orhei au fost alertați despre coliziune în jurul orei 6:50.

Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un automobil de marcă KIA înmatriculat în Ucraina, condus de un ucrainean de 51 de ani, în timp ce se deplasa spre mun. Bălți, din cauza oboselii a adormit la volan. Astfel a ieșit pe contrasens și s-a lovit lateral cu partea stângă într-un autotractor cu semiremorcă de marcă Mercedes-Benz, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, originar din mun. Bălți. Acesta se deplasa regulamentar spre Chișinău.

Șoferul din automobil, dar și pasagera acestuia, o femeie de 47 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, suferind mai multe traumatisme.

Fiind testați alcoolscopic, rezultatele ambilor șoferi au arătat lipsa alcoolului în aerul expirat. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

VIDEO: martor ocular // ⁨Wyktor Viktor⁩

Un alt accident cu implicarea unui camion s-a produs în seara zilei de 12 octombrie, pe traseul Hîncești-Chișinău, în apropiere de localitatea Buțeni. Un camion marca Volvo a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în afara carosabilului, după ce șoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului și nu s-a încadrat în curbă.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi nici camionagiul nu fusese în stare de ebrietate.

Atenție, cuvinte necenzurate!

VIDEO: martor ocular // Andriuha

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise