(video/update) Accidentul rutier lângă Sociteni. Şoferul BMW-ului, un superior din cadrul Poliţiei de Frontieră, a decedat

(update #3, 09:32) Noi detalii care ne-au fost comunicate de Silvia Vetcu, ofiţer de presă al IGP, ne spun că la volanul automobilul de marca BMW se afla un bărbat de 43 ani, originar din satul Baurci din raionul Ciadîr-Lunga.

În timpul deplasării din direcția Hîncești spre mun. Chișinău, în curbă pe stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile rutiere (ploaie şi carosabil acoperit cu apă), a pierdut controlul volanului şi ieșind pe contrasens, prin acvaplanare, a intrat în contact lateral-frontal cu microbuzul de model GAZ care aparține “Spații Verzi”, la volanul căruia se afla un bărbat de 56 ani originar din localitatea Ulmu, raionul Ialoveni. Vehiculul se deplasa din direcția mun. Chișinău spre Hîncești.

În urma impactului, conducătorul BMW-lui a fost preluat imediat de serviciile medicale și transportat la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău în stare inconștientă, gravă, iar patru pasageri din microbuzul GAZ, trei femei de 51, 53 și 55 ani și un bărbat de 43 ani din localitățile Ruseștii Noi și Văsieni, cu diferite traumatisme, au fost transportați la Spitalul Raional Ialoveni. În microbuz se aflau în total 18 pasageri.

Conducătorul microbuzului în urma testării cu etilotestul, a înregistrat un rezultat de 0.00 mg/l în aerul expirat. În jurul orei 21:00 a parvenit informație adăugătoare de la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău, precum că șoferul BMW-ului, în urma traumatismelor primite, a decedat. Alte circumstanțe se stabilesc.


(update #2, 09:25, 09.10.2020) Șoferul din BMW-ul făcut zob, care s-a ciocnit în această seară lângă Sociteni cu un microbuz ce transporta o echipă de muncitori de la “Spații Verzi”, a pierdut lupta cu viaţa şi a decedat la spital.

Deschide.md scrie din surse proprii de informaţii că bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a dovedit a fi șeful Sectorului Poliției de Frontieră Valea Perjii din cadrul Direcției Regionale SUD a IGPF. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă, din nefericire, a decedat în Secția de Reanimare a Institutului de Medicină Urgentă.

FOTO: facebook.com/sergiu.31

(update #1, 18:50) Contactată de AutoBlog.MD Silvia Vetcu, ofiţer de presă al INSP, ne-a comunicat că poliţia din Ialoveni a fost sesizată la ora 17:40 despre cele întâmplate pe traseul R-3, km 16. Din motive necunoscute, BMW-ul ieșise pe contrasens, fiind tamponat de microbuz.

Preliminar se ştie că tocmai şapte persoane au avut de suferit diferite traumatisme şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Cu detalii revenim mai târziu. Apropo, există o informaţie că microbuzul transporta angajaţi ai Î.M. “Spaţii Verzi”.


(ştire iniţială, 18:30, 08.10.2020) Accident rutier lângă Sociteni, pe traseul R-3. Un automobil a fost făcut zob şi există minim şapte răniţi

Un accident de circulaţie s-a întâmplat în această seară pe traseul R-3 care leagă Chişinăul de oraşul Hînceşti. Între localităţile Ruseşti şi Sociteni, un automobil de marcă BMW a intrat în contact cu un microbuz ce transporta pasageri. Ca rezultat, sedanul a ajuns în afara carosabilului fiind destul de grav avariat.

Un martor ocular declară că cel puţin patru călători din microbuz au avut de suferit traumatisme, iar conducătorul BMW-ului era fără cunoştinţă, însă respira.

Poliţia, dar şi ambulanţe sunt la faţa locului. Urmează în scurt timp să primim detalii suplimentare despre ce şi cum s-a întâmplat, motiv pentru care vom reveni cu un update.

VIDEO: autoblog.md

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/