(video) Accident şocant în sectorul Buiucani. Cum un tânăr a fost luat violent pe capotă

0

Accident neplăcut în sectorul Buiucani al capitalei, pe strada Ion Creangă, în apropiere de intrarea în oraşul Durleşti. Un tânăr a fost lovit în plin de către un automobilist şi deşi s-ar părea că totul a fost intenţionat, lucrurile stau cu totul altfel.

Potrivit informaţiilor, incidentul a avut loc pe o porţiune de drum slab iluminată. Conducătorul automobilului implicat nu a putut reacţiona corespunzător din această cauză şi inclusiv datorită faptului că a fost orbit de maşina care se deplasa pe contrasens în rampă.

Din fericire, persoana lovită brutal a rămas în viaţă şi a fost transportată la spital cu mai multe leziuni. La fel s-a constatat că era la moment sub influenţa substanţelor narcotice, motiv pentru care s-a şi “pierdut” pe carosabil.

Autor video: facebook.com/madeinrepublicofmoldova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (foto) Cea mai rapidă sosire a unui echipaj de poliţie la locul unui accident din centrul Chişinăului

Vezi şi: (video) Momentul accidentului fatal cu implicarea unei maşini de teste Uber a fost făcut public

Vezi şi: (video) Chişinău: Manevra nechibzuită a unui şofer care nu ştie să se uite în oglinzi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/