(video) Accident teribil în Iaşi. O şoferiţă beată a cauzat decesul a patru drumari, încă unul fiind în stare critică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe străzile Iaşului, în jurul orei 1:00. O şoferiţă în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului, a lovit o casă şi a ricoşat în plin într-o autoutilitară staţionată, lângă care se aflau șapte muncitori ce efectuau lucrări de reparaţii şi asfaltare.

În urma coliziunii au rezultat opt victime: patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 45 şi 54 de ani au decedat pe loc, iar alţi trei de 31, 42 şi 53 de ani au fost răniţi, alături de femeia policontuzionată şi încarcerată între fiare (nu s-a confirmat într-un final că avusese o pasageră în maşină). Şoferul autoutilitarei a scăpat teafăr ca prin minune.

Ziarul de Iaşi mai scrie că unul dintre răniţi se zbate între viaţă şi moarte, medicii fiind rezervați în privinţa şanselor ca acesta să fie salvat. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, care a suferit politraumatisme şi o ruptură de splină.

În autoturismul Alfa Romeo se afla o femeie, de meserie agent comercial și, cel mai probabil, mașina aparținea firmei la care aceasta lucra. Ea are 39 de ani și locuiește în Valea Lupului, cu un concubin, având la întreținere doi copii.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost şi testată cu aparatul Drager, care a arătat 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deşi a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, o contuzie la coloană dorsală şi o contuzie toraco-abdominală, medicii spun că a refuzat continuarea investigațiilor și a fost lăsată să meargă acasă. Iar în această după amiază, tot Ziarul de Iaşi scrie că aceasta ar fi deja de negăsit, dar într-un final s-a predat. Din informațiile ZDI, femeia era la plimbare prin oraș, unde făcea cumpărături într-un centru comercial.

Martorii au precizat că femeia conducea cu viteză foarte mare, de peste 100 de km/h. Ba chiar, într-un sens giratoriu, femeia ar fi făcut câteva derapaje, fapt care va fi verificat de către polițiștii de la Biroul Rutier Iași.

Imagini video de pe camere de supraveghere, înainte de producerea accidentului:

Momentul producerii accidentului:

Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat. Aceștia au săpat pe lângă marginea canalului, iar în momentul în care au fost loviți de către autoturismul în viteză, aceștia puneau smoală, urmând să aștearnă un strat de asfalt.

Polițiștii urmează să cerceteze dacă muncitorii au semnalizat din timp lucrarea de pe șosea, iar șoferița riscă ani grei de închisoare. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Atenţie, imagini care pot afecta emoţional!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/