(video) Accident uşor în Bălţi cu o maşină INSP. Celălalt şofer nu s-a aşteptat la asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un poliţist, la volanul unei maşini de patrulare, a generat din neatenție un accident într-o intersecţie din orașul Bălți. O cameră de bord a surprins momentul.

În dorinţa de a vira la stânga, conducătorul unui Renault a decis să-i cedeze trecerea poliţistului, însă cu siguranţă nu s-a aşteptat la ce a urmat. Imediat după manevra de virare, poliţistul a inclus treapta de marşarier şi s-a gândit că ar putea reuşi să se întoarcă repede, însă celălalt şofer nu ştia despre intenţia sa şi s-a pornit după ce i-a cedat anterior.

Într-un ultim moment văzând ce se întâmplă, cetăţeanul a încercat să evite contactul, însă a fost prea târziu. Pentru a rezolva problema, poliţistul a oprit chiar lângă trecerea pentru pietoni şi a inclus girofarul când a părăsit automobilul de serviciu.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise