(video) Accidente cu pietoni în Peresecina şi Bender. Momentele au fost surprinse de camere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie, imagini cu impact emoţional!

Ieri seară, în jurul orei 18:20, polițiștii Inspectoratului de Poliției Orhei au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe traseul Chișinău-Bălți.

Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un automobil de marca Renault, condus de un tânăr de 19 ani, efectuând manevra de virare bruscă spre strada Ștefan cel Mare a satului Peresecina, a lovit un pieton de 20 de ani, care traversa strada în afara unei treceri.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatul final fiind de 0.00 mg/l. În urma accidentului rutier pietonul s-a ales cu leziuni corporale neînsemnate. Pe cazul dat a fost inițiat un proces contravențional pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IGP, Cristina Ababii.

Iar la ora 19:30, tot ieri seara, la intrarea în oraşul Bender, pe o trecere de pietoni bine iluminată, un bărbat de 38 de ani a fost luat pe capotă de către o Toyota, condusă de un localnic de 46 de ani.

Şoferul, care nu fusese în stare de ebrietate, a declarat miliţiei locale că şi-a distras atenţia de la drum, iar când l-a observat pe om a fost prea târziu. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de monitorizare a traficului.

În urma accidentului, victima a suferit o comoţie cerebrală și mai multe vânătăi. El a fost dus cu ambulanța la secția de traumatologie a Spitalului Central din Bender.

Cmentariile sunt închise