(video) Al doilea deces în urma exploziilor din Crevedia. Procurorul general: „Un șofer a vrut să mute gaz cu un furtun”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Numărul deceselor a crescut la două, iar alţi 56 de oameni au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara din Crevedia. Unii dintre răniți sunt în România, în timp ce alții au fost transferați în străinătate. De asemenea, opt case din zonă au fost distruse, pe lângă alte bunuri, inclusiv pe roţi. În prezent, pompierii încearcă să răcească folosind apă o ultimă cisternă cu GPL.

Doi oameni au murit în urma exploziei de la Crevedia. Este vorba despre doi soți (care se aflau în casa de vis-a-vis de stradă, care au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui. Soția lui a murit duminică la Spitalul Floreasca, având arsuri pe aproape tot corpul, scrie Digi24.

Procurorul General al României, Alex Florența, a anunțat duminică seara ce au descoperit anchetatorii după primele investigații în cazul tragediei de la Crevedia. Florența a explicat că explozia a fost declanșată din cauza unui șofer care a vrut să mute gaz cu un furtun într-o cisternă goală!

În condiții care nu sunt pe deplin elucidate, pentru că cercetarea nu este finalizată, sub cisterna care era alimentată, încărcat gazul, a apărut o sursă de foc.

După această tragedie, prefectul municipiului Bucureşti a reacţionat şi a spus că nu mai vrea să vadă benzinării și stații GPL în zonele aglomerate ale capitalei, ci spre periferie. Rareș Hopincă a declarat pentru Digi24 că sunt circa 400 de astfel de stații care vor fi verificate până la sfârșitul săptămânii curente.

Cmentariile sunt închise