(video) Cum a fost posibil? O maşină cu motor mic a împins un camion de mare tonaj în prăpastie

Unul dintre cele mai virale accidente rutiere ale anului, momentul întâmplării căruia a fost surprins, a fost înregistrat acum câteva săptămâni în Slovenia.

În timp scurt, practic toată ţara a aflat despre situaţie din presa locală, mulţi rămânând şocaţi de ce s-a întâmplat. Iar imaginile video care au fost publicate şi în spaţiul virtual au fost văzute cumulativ de peste 10 milioane de oameni!

Accidentul cu pricina a avut loc în regiunea capitalei Ljubljana, în fața tunelului Golovec, acolo unde şi-a pierdut viaţa un camionagiu maghiar în vârstă de 53 de ani. Accidentul a fost provocat de şoferul unui mic Opel Corsa, care i-a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu TIR-ul în momentul când încerca să-l depăşească pe un pod.

Potrivit informaţiilor, conducătorul slovac în vârstă de 41 de ani a provocat accidentul din cauza vitezei de deplasare peste limita admisă pe acea porţiune de drum. Contactul neaşteptat l-ar fi făcut şi pe camionagiu să piardă controlul vehiculului pe care îl conducea, pentru ca într-un final să se răstoarne peste bariera de siguranță și să cadă de pe viaduct într-un gol de aproximativ 20 de metri.

Șoferul camionului și-a pierdut viața în accident, însă conducătorul autoturismului nu a fost rănit. Au fost mai multe pagube materiale și, din fericire, nu au existat substanțe periculoase în rezervorul camionului. Un alt vehicul care rula pe drumul de sub pod a fost avariat și părți ale infrastructurii rutiere au mai căzut de sus, fiind deteriorate.

Persoana care a provocat accidentul rutier grav riscă să stea după gratii până la 8 ani.

https://autoblog.md/video-si-americanii-au-un-deschizator-de-conserve-podul-sub-care-si-au-avariat-masinile-zeci-de-soferi-in-ultimii-10-ani/

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise