(video) Momentul accidentului din intersecţia Onisifor Ghibu – Alba Iulia, care s-a întâmplat de Crăciun, surprins de o cameră

(update 04.01.2021) Pe o reţea de socializare a fost publicat momentul accidentului care s-a produs în ziua de Crăciun pe stil nou la intersecţia străzilor Onisifor Ghibu şi Alba Iulia. Cine se face vinovat este mai mult decât clar.


(25.12.2020) Accidente grave în capitală: În ajun de Crăciun în centrul oraşului şi de Crăciun în intersecţia Onisifor Ghibu – Alba Iulia

Nu există o pauză în a se produce accidente rutiere nici de sărbători. În ultimele ore au avut loc mai multe în ţară, două dintre care au fost înregistrate pe teritoriul capitalei şi care s-au remarcat prin gravitatea lor. Dacă unul s-a întâmplat în ajun de Crăciun, al doilea a avut loc în această zi de 25 decembrie, din nou la intersecţia străzilor Onisifor Ghibu şi Alba Iulia.

Despre acest caz poliţia a fost sesizată în seara zilei de ieri la ora 19:00. La intersecția străzilor M. Kogălniceanu şi A. Puşkin s-au întâlnit un Infiniti şi un VW, ambele conduse de şoferi în vârstă de 40 de ani. În urma impactului nimeni nu a avut de pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare şi 1.500 lei amendă.

Despre accidentul de astăzi poliţia a fost sesizată la ora 11:30. Au fost implicate un BMW condus de un şofer de 24 de ani, un Mercedes-Benz la volanul căruia se afla un alt tânăr de 24 de ani, dar şi un Renault aflat în posesia unui şofer de 29 de ani.

În urma impactului a fost preluat de ambulanţă un pasager de 22 de ani din BMW şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă la fel 6 puncte de penalizare şi 1.500 lei amendă.

VIDEO: facebook.com/Anton Driuchenko

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/