in , ,

AngryAngry

(video) Purtarea ciudată a unui şofer: s-a oprit într-o intersecție până la venirea poliţiei. Ce spune INSP despre caz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Comportament ciudat al unui şofer din Chişinău. În această dimineaţă, în intersecţia străzilor Alexei Mateevici cu Mihai Eminescu, tipul în cauză pur şi simplu s-a oprit în mijlocul drumului şi a conectat muzica la volum înalt.

Autorul imaginilor video ataşate spune că a stat aşa acolo timp de cel puţin o oră, motiv pentru care s-au format ambuteiaje. Tot el a afirmat că s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

VIDEO: facebook.com/Dany.Sonn.23

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă a INSP, ne-a spus că este la curent cu acest caz şi că la faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru a afla ce se întâmplă.

Şoferul le-a spus oamenilor legii că s-a oprit acolo pentru a ceda trecerea colegilor care ieşeau de pe strada Universității (timp de o oră?!?) Automobilul în cauză îi aparţine, avea toate actele în regulă, iar testat fiind alcoolscopic s-a constatat că nu era în stare de ebrietate!

Teoria despre vreo defecţiune sau lipsă de combustibil nu se confirmă oficial, asta pentru că şoferul s-a cărat până la urmă din drum, fără a primi nicio amendă! Până la urmă totuşi nu este de înţeles ce l-a motivat să se oprească în mijlocul intersecţiei şi să fie un impediment pentru alţi participanţi la trafic.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?