in , ,

AngryAngry

(video) Purtarea ciudată a unui şofer: s-a oprit într-o intersecție până la venirea poliţiei. Ce spune INSP despre caz

Comportament ciudat al unui şofer din Chişinău. În această dimineaţă, în intersecţia străzilor Alexei Mateevici cu Mihai Eminescu, tipul în cauză pur şi simplu s-a oprit în mijlocul drumului şi a conectat muzica la volum înalt.

Autorul imaginilor video ataşate spune că a stat aşa acolo timp de cel puţin o oră, motiv pentru care s-au format ambuteiaje. Tot el a afirmat că s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

postare
VIDEO: facebook.com/Dany.Sonn.23

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă a INSP, ne-a spus că este la curent cu acest caz şi că la faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru a afla ce se întâmplă.

Şoferul le-a spus oamenilor legii că s-a oprit acolo pentru a ceda trecerea colegilor care ieşeau de pe strada Universității (timp de o oră?!?) Automobilul în cauză îi aparţine, avea toate actele în regulă, iar testat fiind alcoolscopic s-a constatat că nu era în stare de ebrietate!

Teoria despre vreo defecţiune sau lipsă de combustibil nu se confirmă oficial, asta pentru că şoferul s-a cărat până la urmă din drum, fără a primi nicio amendă! Până la urmă totuşi nu este de înţeles ce l-a motivat să se oprească în mijlocul intersecţiei şi să fie un impediment pentru alţi participanţi la trafic.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!