(video) Atenție, Cod Galben de vânt! Pot cădea copaci și semafoare pe drumuri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă ați observat, cel puțin în Chișinău, afară este frumos. Avem parte de o zi însorită, însă nu este una liniștită. Începând cu ora 8:00 și până seara la ora 18:00, dacă nu va fi extins, este valabil un Cod Galben pentru toată țara.

Avertizarea meteo ne spune că în intervalul menționat se prevăd, pe arii extinse, intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. Și rafalele de vânt au generat deja situații neplăcute.

De exemplu, pe strada Independenței, într-o curte, la pământ se află doborât de vânt un copac destul de mare.

Copac doborât de vânt
FOTO: t.me/vtememd

În centrul capitalei se pot deteriora și pot cădea semafoarele suspendate:

Iar pe Calea Orheiului un șofer a rămas blocat pe carosabil. Un copac i-a căzut pe neprins de veste exact peste capotă. Din această cauză se înregistrează trafic îngreunat pe sensul de intrare în capitală!

Apropo, nu se exclude că aceste vânturi vor aduce mai repede acel nor de praf din Sahara care va afecta Moldova în zilele următoare. Ori din contra îl vor redirecționa…

Fiți prudenți în orice caz și aveți grijă și unde parcați!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise