România: Un tânăr beat şi în acelaşi timp drogat, prins la volan cu 222 de km/h

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Hunedoara a rămas fără permisul de conducere pentru şase luni şi va trebui să plătească o amendă de 4.930 de lei (1.000 de euro) după ce, duminică, a fost prins de polițiști circulând cu viteza de 222 de km/h pe DN 68.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, şoferul consumase droguri şi alcool înainte de a urca la volan, fiind depistat pozitiv la testarea cu aparatele drugtest şi alcooltest.

Tânărul conducea un autoturism pe DN 68, în afara localităţii Hunedoara, când a fost înregistrat cu aparatul radar, de un echipaj al Poliţiei Haţeg, având viteza de 222 km/h, în condiţiile în care pe acel sector de drum limita maximă admisă de lege este de 90 km/h.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, fiind oprit de poliţiştii din cadrul Poliţiei Hunedoara, pe raza localităţii Nădăştia de Sus. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat şi pozitiv la testarea cu aparatul drugtest. Tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare totală de 4.930 lei, i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 180 de zile, fiind eliberată dovada fără drept de circulație.”

Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata