(video) Accident cu deces lângă Căușeni. Un autocar cu 50 de pasageri, răsturnat după un impact frontal

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) În autocar se aflau 46 de pasageri. Din numărul total, 29 s-au adresat după ajutor și îngrijiri medicale specializate, ne-a comunicat IP Căușeni.

FOTO: IP Căușeni

Accident grav în această seară în raionul Căușeni. A implicat un autocar plin cu pasageri și un automobil marca Nissan. Totul s-a întâmplat pe traseul R30, în preajma localității Grigorievca, în jurul orei 17:00.

Informațiile oficiale spun că o persoană și-a pierdut viața și mai multe au fost rănite.

Un impact a avut loc între un autocar și un crossover în circumstanțe care nu au fost precizate de poliție. Primul autovehicul era condus de un bărbat de 56 de ani. Al doilea, de unul de 48 de ani. Și anume șoferul din Nissan a decedat.

Imaginile de la fața locului arată că autocarului îi este deteriorat colțul frontal stâng. Ulterior conducătoru-i ar fi pierdut controlul volanului și a urmat o răsturnare în decor.

Mai aflăm că în autocar se aflau aproximativ 50 de pasageri. Acesta se deplasa spre Chișinău după ce pasagerii se întorceau dintr-o excursie.

Nu se menționează numărul exact al pasagerilor transportați la spitale, însă la fața locului au fost văzute circa 10 ambulanțe.

(later edit) Studio-L Căușeni scrie că autocarul era încărcat cu angajați ai Muzeului Național de Istorie.

Din numărul total de pasageri, 25 au ajuns la Spitalul Raional din Căușeni, printre care și o femeie însărcinată. Din cei 25, doi au fost internați în stare gravă, ulterior o pacientă fiind transportată în Chișinău. Alți cinci pacienți au ajuns la Spitalul Raional din Anenii Noi, o persoană fiind în stare gravă și urmând la fel a fi transferată în capitală.

De asemenea, Studio-L Căușeni scrie că Nissan-ul a intrat în autobuz, după ce șoferul ar fi ieșit la o depășire fără a se asigura. Iar șoferul autocarului spune că a încercat să evite coliziunea și că a derapat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Cmentariile sunt închise