(foto) Avanpremieră: Noua generație Hyundai KONA

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hyundai prezintă primele detalii şi imagini cu noua, a doua generaţie Hyundai KONA. Ca şi modelul încă actual, noua generaţie va exista cu motor pe benzină, în format hibrid sau drept electromobil, alături de o specificație N Line care arată mai sportiv.

Interesantă menţiune: designul noului KONA a fost dezvoltat iniţial în jurul variantei electrice, iar din aceasta au derivat deja celelalte variaţii.

Crossoverul electric are cel mai „curat” aspect, iar tema pixelilor o foloseşte mai pe larg. Aceştia se regăsesc pe scutul frontal, bara de protecţie posterioară, jantele de 19 inchi şi, doar pe KONA Electric, secţiunea centrală a benzii LED frontale este realizată cu pixeli. Celelalte variante au o bandă LED uniformă.

Din punct de vedere estetic, modelul pe benzină şi hibrid au bosaje la roţi din plastic negru, în timp ce specificaţia N Line propune bare de protecţie mai agresive, jante exclusive şi aceleaşi bosaje, însă vopsite în culoarea caroseriei, ca şi în cazul electromobilului.

Noul KONA a crescut considerabil în dimensiuni pentru a se distanţa de Bayon. În lungime a adăugat 150 mm (acum 4.355 mm), în lăţime 25 mm (acum 1.825 mm), iar ampatamentul este mai mare cu 60 mm (2.660 mm). Toate acestea au făcut posibil ca interiorul să fie mai spațios, iar acum nu există un tunel central pe al doilea rând, un semn indirect că modelul pe benzină nu a avut niciodată AWD.

Noul interior este conceput în spiritul lui Hyundai IONIQ 5. Pe panoul frontal sunt combinate ecrane cu o diagonală de 12.3 inchi fiecare, dar s-a păstrat un panou de comenzi fizice pentru controlul climatizării. Încă o schimbare: levierul cutiei de viteze a fost mutat de pe tunelul central pe coloana de direcţie.

Toate detaliile, inclusiv cele de la capitolul tehnic, vor fi dezvăluite spre primăvara lui 2023.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/