(video) Un canadian şi-a cumpărat un S-Class din 2002 cu doar 750 de dolari! Vezi în ce stare e maşina

Un canadian şi-a îndeplinit visul de a avea un Mercedes-Benz S-Class după mai mulţi ani de aşteptare a momentului. Cel potrivit a venit de curând, reuşind acum câteva zile să-şi cumpere un fost model flagship pentru doar 750 de dolari canadieni sau aproximativ 10.000 de lei moldoveneşti, cu toate taxele incluse!

De la un automobil cu un astfel de preţ te aştepţi de regulă să fie distrus în mare parte şi să fie într-o stare estetică foarte proastă, însă în acest caz este cu totul o altă poveste. O maşină întreagă a fost cumpărată în schimbul unei sume care s-ar da pentru un set de anvelope bune.

Maşina din imagini este un S 430 din anul 2002, cu doar puţin peste 175.000 de km parcurşi şi cu un V8 sănătos de 4.3 litri sub capotă (279 CP). Modelul are şi un nivel de echipare considerat superior pe atunci, cu sistem audio Bose, scaune faţă/spate încălzite şi chiar o roată de rezervă ce a fost păstrată nouă în portbagaj.

Pe partea de intervenţii anunţate, aflăm că bucurosul proprietar va trebui doar să o revopsească, să-i polişeze farurile, să-i pună înapoi logoul rupt şi să-i prindă cel mai probabil placa de protecţie a dedesubtului motorului, dacă bine am înţeles. În rest, la interior şi la partea tehnică/electronică nu ar exista probleme, unde mai pui că în habitaclu şi chiar sub capotă este destul de curat.

Ce spuneţi, a avut noroc bărbatul că şi-a găsit o asemenea bijuterie (în ochii săi), fără ca să cheltuie o avere?

Vezi şi: (video) Un american şi-a cumpărat o fermă părăsită la licitaţie şi a găsit în garaj o maşină despre care nu ştia

Vezi şi: (foto) Actorul Rowan Atkinson vinde prin licitaţie un alt Mercedes-Benz 500 E. Iată în ce stare este

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Benz S-Class W140 – cum era luxul în anii 90?

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/