(video) Accidente în raionul Orhei. Ambii şoferi au pierdut controlul maşinilor


Un alt accident de circulaţie cu implicarea unui camion de mare tonaj, cu remorcă, după cel de ieri, s-a întâmplat în raionul Orhei. Totul a avut loc în jurul orei 11:00.

FOTO: facebook.com/‎Octav Zaweq

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, un bărbat cu vârsta de 65 ani, care conducea un autotractor de model IVECO cu o semiremorcă SCHMITZ, din direcția mun. Chișinău spre mun. Bălti, la km 47, pe drumul de centură al oraşului Orhei, a pierdut controlul asupra maşinii.

Ca rezultat, a părăsit carosabilul şi a intrat într-o serie de obstacole, în câţiva brazi, dar şi într-un pilon de iluminare stradală, pe care i-a dat la pământ. În urma accidentului rutier careva persoane nu au avut de suferit.

Șoferul în cauză a fost supus testării alcoolscopice cu ajutorul aparatului Drager, iar rezultatul s-a dovedit a fi negativ. Alte circumstanțe se stabilesc.

Într-o altă situaţie, tot astăzi, în jurul orelor 13:00, polițiștii din Orhei au înregistrat un apel telefonic precum că în apropiere de satul Peresecina din raionul Orhei a avut loc un accident rutier.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat cu vârsta de 55 ani, conducând un Ford Transit, din direcția Orhei spre mun. Chișinău, la km 33, nu a ținut cont de precipitaţiile sub formă de ploaie şi, deplasându-se în curbă, a pierdut controlul acestuia.

Ca urmare, a ieșit de pe carosabil şi s-a răsturnat în șanțul de scurgere a apei pluviale. Din fericire conducătorul, dar şi alte careva persoane, nu au avut de suferit. Şoferul a fost testat la fel alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

FOTO: IP Orhei

about:blank

URL Facebook

Plasează o legătură la conținutul pe care vrei să-l afișezi pe site-ul tău.Înglobează

Află mai multe despre înglobări(se deschide într-o filă nouă)

Regret, acest conținut nu a putut fi înglobat.Încearcă din nouConvertește în legătură

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise